Rakennuspalvelut

Uudisrakentaminen

Tarjoamme kokonaisvaltaista uudisrakentamista, joka sisältää suunnittelun, rakentamisen ja projektin hallinnan. Teemme yhteistyötä asiakkaiden kanssa varmistaaksemme, että he saavat juuri haluamansa lopputuloksen.

Korjaustyöt

Teemme erilaisia korjaustöitä, kuten kattojen korjauksia, ikkunoiden vaihtoa ja vesivahinkojen korjausta. Tarjoamme nopean ja ammattitaitoisen palvelun.

Remonttipalvelut

Kauttamme saat erilaisia remonttipalveluita, kuten keittiö- ja kylpyhuoneremontteja. Meillä on laaja valikoima laadukkaita materiaaleja, joten voimme auttaa asiakkaitamme valitsemaan juuri heille sopivan ratkaisun.

Saneerauspalvelut

Kylpyhuone- ja saunaremontit

Teemme kylpyhuone- ja saunaremontteja, jotka ovat laadukkaita ja kestäviä. Huolehdimme kaikista tarvittavista töistä, kuten putkiremonteista, lattian laatoituksesta ja seinien maalauksesta.

Keittiöremontit

Meiltä saat laadukkaat keittiöremontit, jotka ovat sekä toimivia että tyylikkäitä. Meillä on laaja valikoima erilaisia keittiöitä, joten voimme auttaa asiakkaitamme valitsemaan juuri heille sopivan ratkaisun.

Maalauspalvelut

Kattomaalaukset

Maalaamme kattoja ammattitaidolla ja käytämme vain laadukkaita maaleja, jotta maalipinta kestää pitkään ja näyttää hyvältä.

Ulkomaalaukset

Teemme ulkomaalauksia, jotka kestävät vaihtelevia sääolosuhteita ja näyttävät hyviltä vuosia.

Sisämaalaukset

Teemme sisämaalauksia, joilla luodaan tyylikkäitä ja kodikkaita sisätiloja. Käytämme vain laadukkaita maaleja ja työskentelemme huolellisesti, jotta lopputulos on aina paras mahdollinen.

Ota yhteyttä

Rakennusliike Mirantik Oy

Y-tunnus 2064718-5

Herttualantie 1, 36200 Kangasala

 

Yhteistyökumppanit